Κοινωνία

Δήλεσι: Τι λέει η μητέρα του 44χρονου που τον «πάτησε» με το αυτοκίνητο η σύντροφός του (βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 44χρονος καβγάδισε έντονα με την 33χρονη σύντροφό του λόγω ζήλιας. Εκείνος της είπε ότι επειδή ήταν Κυριακή θα έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι του από το εξοχικό της, εκείνη αντέδρασε πολύ έντονα. Ο 44χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του για να φύγει, η σύντροφός του έτρεξε για να «τρυπώσει» επίσης στο Ι.Χ. και κατά τη διάρκεια της διαδρομής τράβηξε το χειρόφρενο, την ώρα που το αυτοκίνητο κινούνταν με 80χλμ/ώρα.

Αμέσως, βγήκαν από το Ι.Χ., εκείνη προφασίστηκε ότι πήρε τα κλειδιά και τα πέταξε σε ένα οικόπεδο. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, η 33χρονη μπήκε στο αυτοκίνητο, και όπως καταγγέλλει ο 44χρονος, που έτρεξε προς το αυτοκίνητό του, η σύντροφός του έβαλε μπροστά στη μηχανή και κινήθηκε προς τα πάνω του για να τον «πατήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας για το περιστατικό η μητέρα του τραυματία είπε: «Δεν είναι καθόλου καλή η κατάστασή του. Έπρεπε να είμαστε στο νοσοκομείο, αλλά  υπέγραψε με δική του ευθύνη. Σε λίγες ημέρες πρέπει να επισκεφθούμε και πάλι το νοσοκομείο γιατί έχει σπάσει τρία πλευρά και έχει στον πνεύμονα αέρα. Έχει τρυπήσει ο πνεύμονας, ενώ το πόδι του είναι σε άθλια κατάσταση και μπορεί να χειρουργηθεί. Αυτό θα το δούμε σε 20 μέρες. Έχει αχρηστευτεί το πόδι του».

Η μητέρα μετέφερε τα όσα της είπε ο γιος της για την στιγμή του ατυχήματος. «Κάθισε δίπλα του και ενώ το αυτοκίνητο πήγαινε με 80 χιλιόμετρα τράβηξε το χειρόφρενο και έκανε δυο στροφές με κίνδυνο να σκοτωθούν. Μετά πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, μπήκε στη θέση του οδηγού και τον χτύπησε. Ήρθε με αίματα στο πρόσωπο. Έπεσε κάτω και τον πάτησε».

Όπως είπε η μητέρα τον είχε χτυπήσει και στο παρελθόν. «Του είχε δώσει μια αγκωνιά και του είχε μαυρίσει το μάτι. Έχουν γίνει μπροστά μου πολλά περιστατικά».

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ