Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Συγκλονίζουν οι νέες καταγγελίες bullying στο σχολείο του 14χρονου Μάκη (βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» βρέθηκε έξω από το σχολείο του 14χρονου μαθητή που φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, ύστερα από βία που δεχόταν από συμμαθητές του.

Στην κάμερα μίλησε αρχικά η μητέρα ενός συμμαθητή αλλά και φίλου του 14χρονου και αποκάλυψε πως και το δικό της παιδί υπέστη βία από συμμαθητές του.

«Το δικό μου το παιδί το κυκλώσαν πέντε παιδιά και τον χτύπησαν. Το παιδί ήρθε με αίματα. Βρέθηκα να ψάχνω με περιπολικό τα παιδιά που έιχαν χτυπήσει τον γιο μου» δηλώνει και προσθέτει πως το παιδί της είναι φοβισμένο και εξακολουθεί να δέχεται απειλές.

«Στέλνω το παιδί μου στο σχολείο με το ζόρι. Θα μείνουν πολλά παιδιά στην ίδια τάξη από φόβο» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλη μητέρα αναφέρει πως έχει ακούσει από το παιδί της, πως πράγματι υπάρχουν παιδιά στο σχολείο που παρενοχλούν άλλα.

Μαθητές από την άλλη δηλώνουν πως μετά τον θάνατο του Μάκη, πολλά παιδιά έχουν «αλλάξει προσωπικότητες».

«Κάναμε λίγη παρέα. Ήταν συμπαθητικό και καλό παιδί. Έχω δει μόνο ένα περιστατικό, να του πετούν νεράτζια» δήλωσε ένας μαθητής αναφορικά με τον 14χρονο Μάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο Μάκης ήταν πολύ κλειστός και γενικά δεν ξέραμε εάν περνάει δύσκολα. Πάντως, φαινόταν χαρούμενος» αναφέρει μία μαθήτρια.

Ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» και διάβασε ένα γράμμα μιας μητέρας που το παιδί της δέχθηκε εκφοβισμό.

«Γιατί ευαισθητοποιούμαστε με το παραμικρό και όταν αφορά τα παιδιά μας, κάνουμε πίσω;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά ο ψυχίατρος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...