Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ατύχημα σε παιδική χαρά-Στο νοσοκομείο 9χρονο παιδί

Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε ακόμα ένα ατύχημα σε παιδική χαρά, λίγο καιρό μετά τον ακρωτηριασμό ενός κοριτσιού, καθώς ένα 9χρονο αγοράκι τραυματίστηκε την ώρα που έπαιζε.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, στις 10 Μαΐου, γύρω στις 9 το βράδυ, την ώρα που το αγοράκι έπαιζε σε παιδική χαρά απέναντι από το δημαρχείο Χαλκηδόνος, έπεσε σε δέντρο γιατί δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός. Ο 9χρονος μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Μάλιστα, η μητέρα του παιδιού ανέφερε ότι κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου μετά το ατύχημα.

Επίσης, στο grtimes.gr μίλησε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου, κάτοικος της περιοχής αλλά και γονέας, Στέλλα Βαλσαμάκη, η οποία είπε ότι «σημειώθηκε και άλλο ατύχημα εκτός από αυτό για το οποίο υποβλήθηκε μήνυση, πλην όμως ευτυχώς, το παιδάκι δε χτύπησε πολύ. Στη δεύτερη, ωστόσο, ένα αγοράκι έπεσε πάνω σε δέντρο λόγω μη επαρκούς φωτισμού, καθώς η παιδική χαρά είναι ιδιαίτερα σκοτεινή. Από το συγκεκριμένο ατύχημα, ο ανήλικος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και του έγιναν ράμματα σε μύτη και στόμα. Πλέον πηγαίνει στο σχολείο, αλλά οι καθηγητές καλούν τη μητέρα του για να τον παραλάβει κατά τη διάρκεια του μαθήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιπροσθέτως, τονίζει κατηγορηματικά ότι «ως Σύλλογος Γονέων, καταγγέλλουμε την αδιαφορία των αρμοδίων. Φαίνεται ότι τόσο καιρό, τα παιδιά μας διέτρεχαν κίνδυνο. Διεκδικούμε λοιπόν τα αυτονόητα: Να μην κινδυνεύουν τα παιδιά μας όταν παίζουν στις παιδικές χαρές. Δεν είναι φυσιολογική αυτή η κατάσταση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...