Κοινωνία

Εύβοια: Βρέθηκε ζωντανός ο 36χρονος αγνοούμενος

Ζωντανός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης ο 36χρονος τον οποίο αναζητούσε η Πυροσβεστική στην Εύβοια μετά την εξαφάνισή του στην περιοχή της Δίρφυς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ο 36χρονος ενοπτίστηκε σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή στην οποία είχαν χαθεί τα ίχνη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 36χρονος με τη βοήθεια κατοίκων του χωριού στο οποίο εντοπίστηκε μεταφέρεται στο σημείο όπου είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του το βράδυ της Πέμπτης.

Εκεί, όπως αναφέρε η ΕΡΤ, τον 36χρονο που είχε χαθεί στην περιοχή του όρου Δίρφυς, τον περιμένουν οι γονείς του που αγωνιούσαν για την τύχη του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν τρέχονταςαπό την Σουβέιντα-Οι Δρούζοι ξεβράκωσαν στρατιώτες του Αλ Τζολάνι (Νέα Βίντεο)

Κλαίνε οι Τζιχαντιστές από την ήττα τους στην Ν.Συρία-Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν κακήν κακώς από τη...