Κοινωνία

Καταθέτει σήμερα η μητέρα του 14χρονου Μάκη που αυτοκτόνησε– Τι περιμένουν οι αστυνομικοί

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών που αναζητούν τα πώς και τα γιατί που οδήγησαν τον 14χρονο Μάκη από τον Κολωνό να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του.

Ο κύκλος των καταθέσεων θα συνεχιστεί σήμερα με την κατάθεση της μητέρας του 14χρονου η οποία ήταν και αυτή που βρήκε νεκρό το παιδί της.

Στους αστυνομικούς καταθέσεις θα δώσουν σήμερα και άλλοι συμμαθητές του 14χρονου, μια καθηγήτρια του παιδιού, με την οποία είχε στενή σχέση και εκτιμάται ότι ίσως δώσει σημαντικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν την έρευνα, καθώς και ο προπονητής του στην ομάδα του Παγκρατίου στο οποίο διακρινόταν το νεαρό αγόρι.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει ο πατέρας του 14χρονου, ο αδερφός και ο διευθυντής του σχολείου ενώ χθες Τετάρτη (18/05) έδωσαν κατάθεση δύο συμμαθήτριες του 14χρονου αλλά και το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης που έφτασε πρώτο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο δωμάτιο του παιδιού στο διαμέρισμα του Κολωνού.

Σημειώνεται ότι χθες κατέθεσε για 2,5 ώρες και ο διευθυντής του σχολείου στο οποίο φοιτούσε ο 14χρονος με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υποστήριξε ότι δεν είχε δεχθεί κάποια καταγγελία για bullying εις βάρος του άτυχου μαθητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντωμεταξύ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρέδωσε η μητέρα του 14χρονου Μάκη, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του γιου της. Το λάπτοπ έχει μεταφερθεί ήδη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση με τους αστυνομικούς να ελπίζουν ότι τα αποτελέσματα μπορούν να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εκτός από την εκδοχή ο 14χρονος Μάκης να έφτασε στο σημείο να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω bullying από συμμαθητές του, και το αν συνέβαλε σε αυτό η βεβαρημένη ψυχολογία του από τον χωρισμό των γονέων του.

Παράλληλα στο κάδρο των σεναρίων παραμένει και το ενδεχόμενο το αγόρι να έχασε τη ζωή του στα πλαίσια κάποιας επικίνδυνης διαδικτυακής πρόκλησης, μολονότι όσο περνούν οι ημέρες η περίπτωση αυτή αποκτά όλο και λιγότερες πιθανότητες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...