Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Σημαντικές αποκαλύψεις για τους λογαριασμούς της σπιτονοικοκυράς

Νέες σημαντικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, αποκαλύπτει και πάλι το mega και η εκπομπή Live News. Αυτή τη φορά το ρεπορτάζ εστιάζει στην διαχείριση των χρημάτων  της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη.

Η γυναίκα, λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο για να πάει στο νοσοκομείο, όπως αποκαλύπτει για πρώτη φορά σήμερα το LIVE NEWS, έδωσε στο χέρι χρήματα στη Ρούλα και τον Μάνο για παν ενδεχόμενο.

 «Την ώρα που ήρθε το ασθενοφόρο να την παραλάβει, η σπιτονοικοκυρά έδωσε στη Ρούλα ένα πόσο που είχε για έκτακτη ανάγκη στο πορτοφόλι της. Δεν ξέρω πόσα χρήματα ήταν, 500 – 1.000 ευρώ; Πάντως της τα έδωσε στο χέρι και της είπε “κράτα τα για παν ενδεχόμενο”, ανέφερε στενή φίλη της σπιτονοικοκυράς στο Live News.

 Η 69χρονη κατέληξε λίγες ημέρες μετά. Άγνωστο παραμένει ωστόσο που δαπανήθηκε το χρηματικό αυτό ποσό που τους έδωσε στο χέρι, σύμφωνα με την μαρτυρία στο LIVE NEWS.

 «Όταν έφτασε η ώρα της κηδείας, το γραφείο τελετών ρώτησε τον Μάνο και τη Ρούλα ποιος θα αναλάβει τα έξοδα. Εκείνοι αποκρίθηκαν πως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αναλάβουν».

 Η Ρούλα Πισπιρίγγου θα πει στην Αγγελική Νικολούλη πως έβαλε πωλητήριο στα έπιπλα της 69χρονης για να καλύψουν τότε τα έξοδα της κηδείας. Κάτι για το οποίο ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωνε άγνοια.

 Χτες η Ρούλα μέσω του δικηγόρου της έδωσε νέα εκδοχή τονίζοντας πως τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από την τελευταία σύνταξη της Κούτρα.

 Τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία ανάληψη σύνταξης δεν έγινε τις ημέρες πριν την κηδεία ώστε να καλυφθούν έτσι τα έξοδα αλλά ένα μήνα μετά και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2020.

 Μυστήριο με τους λογαριασμούς

Το θέμα με τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς αρχίζει ουσιαστικά το 2017, όταν δηλαδή μπαίνουν οι υπογραφές στο πληρεξούσιο και ο Μάνος Δασκαλάκης ορίζεται από την ίδια διαχειριστής των οικονομικών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Όπως αποκάλυψε χτες το LIVE NEWS, από την ημέρα που ανέλαβε ο Μάνος Δασκαλάκης έγιναν συνολικές αναλήψεις ύψους 55.000 ευρώ με μέσο όρο των μηνιαίων αναλήψεων τα 1.279 ευρώ/μήνα.

 Όπως αποκαλύπτει όμως σήμερα το LIVE NEWS, τα χρέη στη ΔΕΗ στο διώροφο σπίτι στην οδό Μπιζανίου ξεπερνούσαν τις 15.000 ευρώ. Ο τελευταίος λογαριασμός ρεύματος που έφτασε τον Μάρτιο του 2022 στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς κάνει λόγο για ανεξόφλητο ποσό 502 ευρώ.

 Στον από κάτω όροφο, δηλαδή τον 1ο –εκεί που ο Μάνος είχε φτιάξει το στούντιο ηχογράφησης και είναι στο όνομα του συζύγου της σπιτονοικοκυράς- το ρεύμα έχει κοπεί από τις 24 Αυγούστου 2021 για χρέη στη ΔΕΗ ύψους 7.960 ευρώ.

 Στους κοινόχρηστους χώρους του διώροφου σπιτιού το ρεύμα έχει επίσης κοπεί από τις 15 Οκτωβρίου του 2021 λόγω χρέους 6.100 ευρώ, ενώ υπάρχει ένα ακόμα ανεξόφλητο ποσό στη ΔΕΗ αξίας 518 ευρώ.

 Συνολικά, οι οφειλές για το ρεύμα φτάνουν τα 15.080 €. 

Οφειλές υπάρχουν και στο νερό: 

– Σπίτι Ρούλας – Μάνου: 387€

 – Κοινόχρηστο: 479€ 

– Σπίτι σπιτονοικοκυράς: 164€ 

Συνολικά: 1.030€

 Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους στενούς συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, ζητούν να προχωρήσει η έρευνα για να διαπιστωθεί όπως τονίζουν στο Live News, πόσα χρήματα έκαναν φτερά.

Δείτε το βίντεο του mega

https://www.megatv.com/embed/?p=2020667872

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ