Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: «Επένδυσε» σε bitcoins και έχασε 14.500 ευρώ

Ονειρεμένα κέρδη φανταζόταν ένας 61χρονος από την Κρήτη, ο οποίος εντόπισε μέσω facebook δύο πλατφόρμες που υπόσχονταν πολλαπλασιασμό κεφαλαίων με επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα bitcoins και πείστηκε να διαθέσει τις οικονομίες του για να τις αυξήσει, χωρίς να υποπτευθεί την παγίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ανέφερε στην καταγγελία που υπέβαλε την Δευτέρα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, για ένα διάστημα παρακολουθούσε κανονικά την πορεία των λογαριασμών του στις πλατφόρμες, όμως ξαφνικά είδε να εξαφανίζονται από τη μία στιγμή τα 14.500 ευρώ που είχε επενδύσει!

Όπως αποδείχθηκε, οι δύο «επενδυτικές» πλατφόρμες που μόνο ασφαλείς δεν ήταν, εξαφανίστηκαν άμεσα από το facebook! Η έρευνα των αστυνομικών βρίσκεται σε εξέλιξη, για να ταυτοποιηθούν οι δράστες της απάτης και στο πλαίσιο της προανάκρισης αναζητούνται τα ψηφιακά τους ίχνη, μήπως και πάρει πίσω τα χρήματα του ο 61χρονος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...