Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα - Ιατροδικαστής Τσάκωνα: Τι λέει ο δικηγόρος της για τα μηνύματα που την αναφέρουν (βίντεο)

Υποχρεωμένος να παρέμβει δήλωσε ο δικηγόρος της Χριστίνας Τσάκωνα μετά τα νέα αποκαλυπτικά SMS της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Πήρα πάνω στις ιστολογικές. Σήμερα θα τις δει. Είπε αν έχει νέα σήμερα θα με πάρει, αλλιώς θα με πάρει αυτή αύριο. Θα μου πει αυτή άτυπα την απάντηση. Της είπα να μην πει τίποτα στο νοσοκομείο μέχρι να βγει το πόρισμα και μου είπε OK», γράφει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε μήνυμά της προς τον Μάνο Δασκαλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ της κυρίας Τσάκωνα και της Ρούλας Πισπιρίγκου. Θέλω να είμαι κατηγορηματικός σε αυτό. Εφόσον υπάρχει αυτό το μήνυμα θα προβώ σε νομικές ενέργειες κατά της κας Πισπιρίγκου και κατά οποιουδήποτε προσώπου που το διακινεί», δήλωσε στο LIVE NEWS ο κ. Μπασαράς.

Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα ξεκάθαρο ψεύδος: «Δεν υπήρξε ποτέ επικοινωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Η κυρία Τσάκωνα δεν επικοινωνεί με κανένα ποτέ. Το διαψεύδω κατηγορηματικά και σε κάθε περίπτωση, εφόσον υπάρχει αυτό το μήνυμα, θα προβούμε σε νομικές ενέργειες».

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...