Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πύργος: Αγνοείται για 14η μέρα ο 40χρονος Θύμιος (βίντεο)

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διοικητή της υπηρεσίας Silver Alert, το τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας βομβαρδίζεται από κλήσεις, που όμως δεν έχουν οδηγήσει στα ίχνη του 40χρονου, με τις έρευνες να έχουν επεκταθεί από τον Πύργο στην Πάτρα σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ζωντανός ο βασανισμένος άντρας.

H αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει τους 11 νεαρούς που πήραν μέρος σε αυτήν την επίθεση στο σπίτι του 39χρονου. Όλα τα στοιχεία έχουν παραδοθεί σε εισαγγελέα που το επόμενο διάστημα θα αποφασίσει για την τύχη τους.

Γείτονες του αγνοούμενου Θύμιου δηλώνουν ανάστατοι. Είχαν γίνει και οι ίδιοι μάρτυρες του συστηματικού bullying που δεχόταν ο 40χρονος και πλέον ευελπιστούν ο Θύμιος να βρεθεί ζωντανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν για τους χειρισμούς της αστυνομίας. Ο 40χρονος πήγε δύο φορές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για να καταγγείλει αυτά που ζούσε, αλλά όπως φαίνεται ουδείς ασχολήθηκε έγκαιρα.

Οι επιθέσεις που έφτασαν στο σημείο να καταγράφουν οι νεαροί έξω από το σπίτι του, θόλωσαν όπως φαίνεται το μυαλό του.

Οι έρευνες συνεχίζονται με όλους όσοι τον γνώριζαν, ενδιαφέρονταν και τον αγαπούσαν να προσεύχονται για ένα ευχάριστο νέο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μετά την υπογραφή με την Μόσχα για δεύτερη παρτίδα πυραύλων S-400 οι Τούρκοι προειδοποιούν για ”μπλοκάρισμα” στο Αιγαίο σε περίπτωση ελληνοτουρκικής συρράξεως

Τα ελληνικά νησιά πρέπει να γίνουν άμεσα βάση ισχυρών πυραυλικών συστημάτων (ATACMS και EXOSET) κατά των τουρκικών...