Κοινωνία

Κιλκίς: 4 επίδοξοι «Ιντιάνα Τζόουνς» Έψαχναν για λίρες στην κοίτη ποταμού

Νωπά ήταν τα ίχνη από παράνομες ανασκαφές που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην κοίτη ενός ποταμού σε δασική περιοχή του Κιλκίς και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις για να εντοπίσουν τους επίδοξους «Ιντιάνα Τζόουνς» που αναζητούσαν κρυμμένους θησαυρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Όταν είδαν τέσσερις Έλληνες ηλικίας 35, 37, 56 και 43 χρόνων να επιβιβάζονται σε ένα όχημα που οδηγούσε ο 35χρονος, τους ακινητοποίησαν και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό τους, όπου βρήκαν τρεις ανιχνευτές μετάλλων, τέσσερις αυτοσχέδιες ραβδοσκοπικές βέργες και διάφορα άλλα εξαρτήματα που χρησιμοποιούσαν στις λαθρανασκαφές ψάχνοντας για κρυμμένες λίρες.

Τα σύνεργα για το «κυνήγι» θησαυρού κατασχέθηκαν και οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη των τεσσάρων δραστών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παράβαση του νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ