Κοινωνία

Εξαφάνιση Θύμιου: Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τους νταήδες του Πύργου

Στον Εισαγγελέα εστάλη από την Αστυνομία το υλικό που συγκεντρώθηκε κατά την έρευνα για την επίθεση με βεγγαλικά στο σπίτι του 39χρονου, Θύμιου Μπουγά, ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα στον Πύργο Ηλείας.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν συνολικά 11 άτομα, τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι νεαροί χρησιμοποίησαν δύο αυτοκίνητα και δύο μηχανάκια, ενώ είναι ηλικίας από 17 έως 21 ετών.

Για να ξεδιπλωθεί η έρευνα η Αστυνομία προχώρησε σε δύο στοχευμένες προσαγωγές, από τις οποίες αντλήθηκαν στοιχεία για την ταυτότητα των συμμετεχόντων στην επίθεση. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν το υλικό και στη συνέχεια το διαβίβασαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για τη συνέχιση της έρευνας (το πιθανότερο διατάσσοντας προκαταρκτική).

Ο Θύμιος Μπουγάς εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου και το πιθανότερο είναι ότι αιτία είναι το άγριο bullying που δεχόταν από συγχωριανούς του που δρούσαν σαν αγέλη. Παρότι έχουν περάσει 12 ημέρες από την ημέρα της εξαφάνισης ο 39χρονος δεν έχει εντοπιστεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από αστυνομικούς και άντρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν στην Αγία Βαρβάρα από την Πάτρα.

Ο 39χρονος κυκλοφορούσε στην Αγία Βαρβάρα φορώντας πάντα μάσκα για να κρύβει το πρόσωπό του, το οποίο παραμορφώθηκε μετά από τροχαίο ατύχημα. Τα τελευταία χρόνια ζούσε με το αναπηρικό επίδομα που λάμβανε και ζητούσε βοήθεια για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που δεν του επέτρεπαν να εργαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θα ήθελα πιο πολύ να βρεθεί κάποιος γιατρός, ας με πάρει ένα τηλέφωνο, να κανονίσουμε, να πάμε να με δει, να δούμε τι μπορώ να κάνω», είχε δηλώσει σε τοπικό κανάλι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ