Κοινωνία

Λήμνος: Την πάτησε και έκαναν "φτερά" από τραπεζικό της λογαριασμό πάνω από 3.000 ευρώ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης, σε βάρος Ελληνίδας κατοίκου του νησιού, η οποία διαπράχθηκε προ επταμήνου στη Λήμνο. Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή της, στη συγκεκριμένη υπόθεση, 28χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα, παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία ως αληθή και κατάφερε να την πείσει, εξαπατώντας την, να καταθέσει το χρηματικό ποσό των 3.050 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι, ο τραπεζικός λογαριασμός που κατατέθηκε το παραπάνω χρηματικό ποσό, ανήκει στην 28χρονη. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...