Κοινωνία

Παλαιό Φάληρο: Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του 48χρονου που δολοφόνησε τη μητέρα του

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η προσαγωγή του μητροκτόνου μετατράπηκε σε σύλληψη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας το λόγο για τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα την ηλικιωμένη μητέρα του, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήταν καλά και δε μπορούσε να επικοινωνήσει με τους γύρω του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 48χρονος αρχικά προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, λίγη ώρα αφότου τα ξημερώματα του Σαββάτου ανασύρθηκε νεκρή η μητέρα του από πυροσβέστες που κλήθηκαν για κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η 78χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αυτά φαίνεται πώς οδήγησαν στο θάνατο της. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξέτασαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο, τα θανατηφόρα πλήγματα από μαχαίρι, να προήλθαν από τον 48χρονο γιο της ο οποίος έχει ιστορικό ψυχιατρικών παθήσεων. Ο ίδιος φαίνεται στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος από τους άνδρες Πυροσβεστικής που επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς. O 78χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ