Κοινωνία

Γιάννενα: Αυτό που έκλεψαν οι διαρρήκτες αφήσαν «άφωνους» τους ιδιοκτήτες του σπιτιού

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι ιδιοκτήτες σπιτιού στα Γιάννενα, όταν επέστρεψαν στο διαμέρισμά τους. Οι διαρρήκτες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν και το σπίτι τους, ήταν άνω – κάτω. Διαπίστωσαν γρήγορα πως τα χρήματα και τα κοσμήματα που υπήρχαν δεν είχαν κάνει φτερά. Άρχισαν να ψάχνουν τι λείπει και λίγο αργότερα διαπίστωσαν πως το μόνο πράγμα που είχε κάνει φτερά, ήταν ένα παιδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που υπήρχε σε δωμάτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας στα Γιάννενα, μια παράξενη υπόθεση κλοπής από κατοικία, που έγινε την Κυριακή (08-05-2022). Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι έκλεψαν από το σπίτι μιας οικογένειας ένα παιδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο τελικά βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Εκτός από αυτό, οι κλέφτες δεν πήραν τίποτε άλλο, μέσα από το σπίτι που είχαν τρυπώσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...