Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αυτή είναι η μυστική παραλία της Αττικής

Έλληνες και ξένοι συρρέουν για να κολυμπήσουν εκεί. Επειδή είναι κρυφή δεν αποκαλύπτουμε (ακόμα) το όνομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκεί προς τα νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, κάπου 55 χλμ. μακριά, μας περιμένει μια «μυστική» παραλία, από εκείνες που μας καλούν να τις εξερευνήσουμε, εάν δεν είχαμε την ευκαιρία να τις γνωρίσουμε μέχρι τώρα. Το όνομά της; Θυμάρι.

 

Μία μικρή απόδραση είναι η πρότασή μας γι’ αυτόν τον προορισμό που βρίσκεται λίγο μετά την Παλαιά Φώκαια, και δεν αποκλείει και την παραμονή για ένα διήμερο σε αυτόν τον όμορφο οικισμό με την εξίσου όμορφη ομώνυμη παραλία, εφόσον φυσικά υπάρχουν οι προϋποθέσεις.

Είναι βέβαιο ότι η φαντασία θα σας παραπέμψει σε κυκλαδίτικα τοπία… Κι όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική αφού πρόκειται για τις ομορφιές της Αθήνας.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να μάθεις τα πάντα για την παραλία Θυμάρι:

 

GALLERY

Μια χαλαρωτική βόλτα, ένας ρομαντικός περίπατος με φόντο τη θάλασσα και τον ουρανό, σίγουρα θα κάνουν τη μικρή σας απόδραση μοναδική και θα γεμίσουν τις μπαταρίες! Το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψετε!
Η γύρω περιοχή, έχει ήδη μετατραπεί σε τόπο μόνιμης κατοικίας, εξαιτίας της ποιότητας ζωής που παρέχει και την απολαμβάνουν όσοι ζουν εκεί. Φανταστείτε οπότε, πόσο υπέροχη θα είναι μια μονοήμερη ή ολιγοήμερη εκδρομή!
Η μικρή αμμουδερή παραλία Θυμάρι με το ψιλό χαλικάκι βρίσκεται λίγο μετά την Παλαιά Φώκαια και ικανοποιεί όλα τα γούστα των επισκεπτών της. Ένα κομμάτι της, λόγω της ήρεμης θάλασσας, προσελκύει οικογένειες και όσους επιθυμούν να κολυμπούν σε… χαρτογραφημένα νερά, ενώ όσοι επιθυμούν απομόνωση και… διαπροσωπική επαφή ένα μικρό βοτσαλωτό παραλιακό ξέφωτο αναδεικνύει το εξωτικό… Θυμάρι.
Ο οικισμός του Θυμαριού, που πήρε το όνομά του από τις γεμάτες με θυμάρι πλαγιές του, αποτελεί μία από τις ομορφότερες περιοχές της Παλαιάς Φώκαιας, αφού η μοναδική θέα στον Σαρωνικό από τις πλαγιές του, οι αρκετοί πνεύμονες πρασίνου αλλά και οι υπέροχες παραλίες, την καθιστούν ιδανικό τόπο μόνιμης αλλά και παραθεριστικής κατοικίας.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ