Κοινωνία

Καβάλα: «Τα χάπια για την πίεση τα ήθελε για να επισπεύσει τον θάνατό του»

Η Ελπίδα Κεβρεκάκη, συνήγορος υπεράσπισης 55χρονου που δολοφόνησε τη σύζυγό του στις Πηγές Νέστου, στην Καβάλα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και απάντησε στα όσα είχε πει ο συνήγορος της οικογένειας για τα χάπια της πίεσης που ζητούσε ο συζυγοκτόνος.

Συγκεκριμένα ο Μάνος Βονικάκης συνήγορος των συγγενών της άτυχης φαρμακοποιού είχε αποκαλύψει πως ο 55χρονος τέσσερις ώρες μετά από την δολοφονία, ενώ βρισκόταν ακόμη κλεισμένος με την σορό της γυναίκας στο φαρμακείο και υποτίθεται, σύμφωνα με την δική του εκδοχή, ότι ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του, πραγματοποίησε δύο κλήσεις σε γιατρούς, αναζητώντας συμβουλές και ιατρική βοήθεια, καθώς είχε ανεβάσει πίεση.

Η κ. Κεβρεκάκη αναφέρει σχετικά: “Αν δείτε το χρονικο σημείο που κάνει την αποκάλυψη οι αντίδικη πλευρά, θα δείτε πως έγινε μετά την απολογία του. Ο ίδιος προσκόμισε τα στοιχεία και εμπεριέχονται στο υλικό της δικογραφίας. Το γεγονός αυτό συνέβη και δεν προσπάθησε να το κρύψει.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφορικά με την διάθεση του δράστη να αυτοκτονήσει επεσήμανε ότι «έχει προηγηθεί από το οπτικό υλικό η απόπειρα να κόψει τις φλέβες του και βλέπει ότι με το να χάνει αίμα δεν επέρχεται ο θάνατος του. Το ότι κάλεσε για τις γιατρούς για χάπια που ρίχνουν την πίεση, δεν ήταν γιατί φοβήθηκε μήπως πάθει εγκεφαλικό, ήταν κάτι που έκανε καθώς ήθελε να επισπεύσει τον θάνατό του».

Για την κακοποίηση των πρώην συντρόφων του η δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη, ανέφερε πως στα 14 χρόνια έγγαμου βίου με την φαρμακοποιό, δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό κακοποίησης.

Για το κίνητρο για την πράξη του είπε πως «έγινε πάνω στον θυμό του, θόλωσε όταν του είπε να χωρίσουν και δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...