Κοινωνία

Πάτρα: Τα δύο μηνύματα που «πρόδωσαν» τον Μάνο Δασκαλάκη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, ενώ παράλληλα οι Αρχές ερευνούν και τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών στην υπόθεση της Πάτρας. Ο άλλοτε… λαλίστατος Μάνος Δασκαλάκης που είναι;

Ο πατέρας των παιδιών έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να απαντήσει στο εξώδικο που του έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον ίδιο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαι σοκαρισμένος» έλεγε

Η εξιστόρηση των γεγονότων από την πλευρά του πατέρα είναι η ίδια από την αρχή. Όπως ισχυριζόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν καλή μάνα και εκείνος δεν είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μέχρι την ημέρα της παρουσίας του, στην ανακρίτρια στην οποία πήγε για να στηρίξει την κατηγορία εις βάρος της, λέγοντας στους δημοσιογράφους:  «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να το πιστέψω είμαι σοκαρισμένος», δήλωσε ο 30χρονος, κάνοντας λόγο για «αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

 

«Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα, ήταν υπόδειγμα μητέρας. Είμαστε απολύτως συνεργάσιμοι και με τις αρχές», συνέχισε ο Μάνος Δασκαλάκης. «Μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δώσει την παραμικρή υποψία» είπε για τους θανάτους των ανήλικων παιδιών.

Τα ίδια είχε ισχυριστεί και στην  συνέντευξη που είχε δώσει πλάι στην Ρούλα Πισπιρίγκου στο STAR (πριν την σύλληψη της) αλλά και στην Αγγελική Νικολούλη στο MEGA (μετά την σύλληψή της).

Τα μηνύματα που τον «καίνε»

Μπορεί λοιπόν ο Μάνος Δασκαλάκης, από την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα (29 Ιανουαρίου) μέχρι και τις 30 Μαρτίου που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου, να διεμήνυε σε όλους την αθωότητά της, ωστόσο, η στάση του άλλαξε όταν αποκαλύφθηκε η κεταμίνη.

Όμως ένα μήνυμα σε φίλο του, φαίνεται να αποδεικνύει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε αμφιβολίες πριν ακόμα οι Αρχές συλλάβουν την εν διαστάσει σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο messenger αυτό: “Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο” αποκάλυψε ένας φίλος του Μάνου Δασκαλάκη στο Star.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...