Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Έφτασε στα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, με την δίκη για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς να συνεχίζεται σήμερα.

Ακριβώς έναν χρόνο μετά την αποτρόπαια δολοφονία στα Γλυκά Νερά, ο πιλότος καλείται να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Eίναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης , την άγρια θανάτωση της σκυλίτσας Ρόξυ και τις ψευδείς καταγγελίες και καταθέσεις που έδινε επί 37 ημέρες ο δράστης του εγκλήματος, εμφανιζόμενος ως επιζών μίας φρικτής ληστείας που έγινε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είπε ο δικηγόρος του

«Αυτό που έχει να πει είναι συγκεκριμένο», είπε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, λίγη ώρα πριν από την απολογία του.

Όπως σημείωσε ο συνήγορος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και στην απολογία του στο δικαστήριο θα αποδεχθεί την πράξη του και θα περιγράψει όσα συνέβησαν εκείνη την νύχτα και πριν από αυτήν και θα ισχυριστεί πως το έγκλημα έγινε εν βρασμώ, ωστόσο διευκρίνισε και ο ίδιος ότι «νομικά δεν θα μπορέσει να επικαλεστεί τον βρασμώ ψυχικής ορμής, αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απλώς θα εξιστορήσει τα γεγονότα».

«Η μετέπειτα συμπεριφορά δείχνει τα στοιχεία του χαρακτήρα του», απάντησε ο συνήγορος του συζυγοκτόνου, σχετικά με το θέατρο που έπαιξε επί εβδομάδες ο 34χρονος σήμερα Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λέγοντας πως «δεν δικαιολογεί τις καταστάσεις όπως εξελίχθηκαν. Θα δώσει μια εξήγηση στο δικαστήριο που τουλάχιστον ένα μέρος της αφορά την πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές