Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μονεμβασιά: Ο δράστης αρνείται να περάσει από ψυχίατρο – Πιστεύει ότι είναι καλά (βίντεο)

Αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και τοξικολογικών εξετάσεων υποβλήθηκε στην Ανακρίτρια Σπάρτης, για τον 52χρονο από τη Μονεμβασιά, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ, χτύπησε το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο 77χρονοι και στη συνέχεια τους παρέσυρε με το αυτοκίνητό του για αρκετά μέτρα. Ο ίδιος ο δράστης αρνείται να υποβληθεί σε εξέταση από ψυχίατρο, καθώς πιστεύει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega.

Το απόγευμα της Τετάρτης θα απολογηθεί ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του δύο ηλικιωμένους στην Μονεμβασιά, όπου η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κατηγορούμενος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Σκάλας Λακωνίας και προανακριτικά ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα.

Δείτε το βίντεο

 

Ως μία «τραγωδία με τρία θύματα» χαρακτήρισε το σοκαριστικό τροχαίο στη Μονεμβασιά ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 52χρονου οδηγού, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους που επέβαιναν σε μηχανάκι, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σε ανακοίνωσή του, ο γνωστός ποινικολόγος χαρακτηρίζει απόλυτα λανθασμένη την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον εντολέα για διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση, αφού η υπόθεση αφορά ένα τροχαίο ατύχημα με δράστη εντελώς ακαταλόγιστο, «που θα έπρεπε ήδη να είναι υπό την επιμέλεια των ψυχιάτρων της ψυχιατρικής κλινικής Τριπόλεως και όχι να αντιμετωπίζεται ως ένας υγιής δράστης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο, ο 52χρονος αρνείται να υποβληθεί στα ψυχιατρικά τεστ καθώς πιστεύει ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, και αναμένεται η απόφαση της Δικαιοσύνης.

Φωτογραφίες σοκ μετά το φονικό τροχαίο

Εν τω μεταξύ, συγκλονίζουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα λίγα μόλις λεπτά μετά το μακελειό στον κεντρικό δρόμο της Μονεμβασιάς.

Οι εικόνες που έχουν υποστεί επεξεργασία, καθώς είναι πολύ σκληρές για να μεταδοθούν, αποτυπώνουν την αγριότητα της δολοφονίας.

 

Τα σώματα τον θυμάτων, κείτονται ακόμα στην άσφαλτο. Ήταν λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Σάββατου, όταν ο 52χρονος αφού χτύπησε το μηχανάκι με τους δυο αναβάτες, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, πρώτα έσυρε τον οδηγό, 200 με 300 μέτρα. 

Λίγα λεπτά μετά, το λευκό Fiat που βλέπετε στις εικόνες, θα κάνει αναστροφή και θα γυρίσει πίσω να τον αποτελειώσει και τον 77χρονο τραγουδιστή που κειτόταν ζωντανός στην άσφαλτο έχοντας χτυπήσει.

Θα περάσει από πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μπροστά στα μάτια του αδερφού θα τον πατήσει και θα τον σύρει μέχρι την άλλη άκρη του δρόμου. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...