Κοινωνία

Επεισόδια στο ΑΠΘ: Σοκάρουν οι μαρτυρίες φοιτητών–8 άτομα στο νοσοκομείο-Νέα βίντεο στο φως

Βίαια επεισόδια σημειώθηκαν στο ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα οκτώ διαδηλωτές να καταλήξουν στο νοσοκομείο, ενώ βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, δείχνει δυνάμεις των ΜΑΤ να σέρνουν για προσαγωγή έναν αιμόφυρτο φοιτητή, που φώναζε ότι πονάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πονάω, δεν μπορώ να πάρω ανάσα», ακούγεται χαρακτηριστικά σε σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να σέρνουν τον φοιτητή πάνω σε σκαλιά, ώστε να τον απομακρύνουν από τον χώρο του ΑΠΘ.

Δείτε βίντεο του Politic gr:

Επίσης, όπως αναφέρει το thesstoday.gr έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν το μεσημέρι, οκτώ άτομα οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο για περίθαλψη, καθώς διαπιστώθηκε πως είχαν τραυματιστεί ελαφρά έξι εξ αυτών.

Δείτε βίντεο του Thestival.gr:

 Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι οι σκληρές σκηνές βίας ξεκίνησαν όταν ένα άτομο ζήτησε από τις δυνάμεις των ΜΑΤ τον λόγο της παρουσίας τους μέσα στο ΑΠΘ.

Δείτε βίντεο του ThessToday.gr:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...