Κοινωνία

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Καμία επικοινωνία της Ρούλας με τον Μάνο

Για το εξώδικο της 33χρονης κατηγορούμενης αλλά και τα επίμαχα sms του εν διαστάσει ζευγαριού λίγο πριν την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο μίλησε στην εκπομπή «Live News» και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δικηγόρος είπε πως αύριο θα επισκεφθεί την εντολέα του προκειμένου να εξετάσουν μαζί τις καταθέσεις των γιατρών από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, τα οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από τις περιγραφές που είχε δώσει η 33χρονη κατηγορούμενη.

Επισήμανε πως υπάρχουν ασυμφωνίες μεταξύ των καταθέσεων των γιατρών αναφορικά με τον τρόπου που ειδοποιήθηκαν για το πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας.

Σε ό, τι αφορά το εξώδικο της κατηγορουμένης, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως εφόσον δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού, το εξώδικο αποτέλεσε την πιο επισφαλής λύση.

Σχετικά με τα μηνύματα που αντάλλασσε το εν διαστάσει ζευγάρι και φανέρωσε την κόντρα μεταξύ τους, ο δικηγόρος δήλωσε πως η κατηγορουμένη είχε εξ’ αρχής δηλώσει πως η σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη είχε σκαμπανεβάσματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...