Κοινωνία

Μονεμβασιά: Φωτογραφίες σοκ από τη παράσυρση των δυο 77χρονων

Στο σκληρό οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr και εμπεριέχεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τον 52χρονο, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και κατά συρροή απεικονίζεται το πρωτοφανές μακελειό στο παραλιακό δρόμο της Λακωνικής πόλης.  

 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, τα δύο θύματα κείτονται πάνω στο δρόμο, ενώ πολλοί είναι οι περίοικοι που έχουν σπεύσει να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.  

Πάντου υπάρχουν αίματα, ενώ τα ίχνη από τα λάστιχα στο δρόμο αποδεικνύουν τη ξέφρενη πορεία του λευκού οχήματος που οδηγούσε ο 52χρονος. 

 

Σε μια από τις φωτογραφίες φανερώνεται το μένος με το όποιο ο οδηγός του οχήματος χτύπησε τα δύο θύματα, καθώς κομμάτι από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου έμεινε κολλημένο μετά τη σύγκρουση πάνω στο δίκυκλο.

Οι άνδρες της αστυνομίας αλλά και οι διασώστες που έχουν φτάσει στο σημείο τελικά θα σκεπάσουν τους δύο άτυχους άνδρες, καθώς θα διαπιστώσουν ότι είναι νεκροί.    

Δείτε τις φωτογραφίες του newsit.gr. Προσοχή, σκληρές εικόνες:

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...