Κοινωνία

Μονεμβασιά: Την Τετάρτη η απολογία του 52χρονου

Το απόγευμα της Τετάρτης θα απολογηθεί ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του δύο ηλικιωμένους στην Μονεμβασιά, όπου η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη.

Ο κατηγορούμενος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Σκάλας Λακωνίας και προανακριτικά ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα.

Συγκλονιστική μαρτυρία

Την ίδια ώρα συγκλονίζει ο αδερφός του Τάσου Σαρμπάνη, Παναγιώτης, σύμφωνα με τον οποίο,  ο 52χρονος οδηγός του αυτοκινήτου πρώτα πάτησε και παρέσυρε τον φίλο του και μετά γύρισε και πάτησε τον αδερφό του ενώ αν κάποιοι από τους περαστικούς τον είχαν τραβήξει ίσως και να ζούσε.

«Και τα δύο παιδιά πήγαν τσάμπα, αλλά ο αδερφός μου ακόμα περισσότερο, γιατί τον Νικήτα τον πήρε σβάρνα και τον έσυρε για αρκετά μέτρα ενώ ο αδερφός μου είχε πέσει στον δρόμο χτυπημένος στο πόδι και το κεφάλι. Δεν τον τράβηξε κάποιος προς το πεζοδρόμιο και πέρασε πάλι αυτός και τον πάτησε. Αν τον είχαν τραβήξει στην άκρη ίσως και να ζούσε. Κρίμα» λέει συγκλονισμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του αδερφού του ενός 77χρονου, τα θύματα δεν γνώριζαν τον δράστη και δεν είχαν καμία σχέση μαζί του απλά ο 50χρονος όπως μας λέει ο κ. Παναγιώτης έπαθε αμοκ.

«Ο άνθρωπος έπαθε αμόκ»

«Ο Τάσος δεν τον ήξερε καθόλου τον Περικλή, ούτε και ο Νικήτας τον ήξερε, στο λέω σίγουρα. Μα καταρχήν ο ένας ήταν 50 ετών και οι άλλοι δύο ήταν 77 χρονών. Δεν γνωριζόντουσαν, μπορεί μέσα την πόλη να βλεπόντουσαν αλλά ούτε καφέ δεν είχαν πιεί, είχαν διαφορετικές παρέες και ηλικίες, δεν είχαν κάποια σχέση. Ο άνθρωπος έπαθε αμοκ και έκανε ότι έκανε, δυστυχώς πήρε στο λαιμό του δύο ανθρώπους» υπογράμμισε μεταξύ άλλων. Μάλιστα τονίζει, ότι ο αδερφός του ήταν από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους στην περιοχή και θα μπορούσε να ζήσει και στο Άγιο Όρος από την καλοσύνη του.

«Ο Τάσος ήταν από τους πιο αξιαγάπητους ανθρώπους στην περιοχή μας. Η κηδεία του, που θα γίνει την Πέμπτη, θα έχει περισσότερο κόσμο και από του καλύτερου πρωθυπουργού της Ελλάδας. Ο Τάσος ξεκίνησε το τραγούδι το 1970 στο Αιγάλεω μαζί με τον Μαργαρίτη, τον έμαθε το Πανελλήνιο στην Πάνια και τους τρέλανε όλους, ήταν φωνάρα, αλλά λόγω του ότι είναι καλός ηθικά, έμεινε στάσιμος, δεν ήταν για την νύχτα και τα καμώματα της αυτός ο άνθρωπος. Ο αδερφός μου έπρεπε να πάει στο Άγιο Όρος», είπε καταλήγοντας στο protothema.gr.

«Δεν  θυμάμαι…»

Ο 52χρονος κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη στις 17:00, το απόγευμα.  Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν θυμάται τίποτα.

«Μη με ακουμπάει κανείς, έφτασε η ώρα μηδέν». Αυτά ήταν τα μόνα λόγια που είπε στους αστυνομικούς του τμήματος Σκάλας αλλά και στον δικηγόρο του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...