Κοινωνία

Θρίλερ στα Χανιά με το θάνατο 53χρονου: Το πτώμα «ξεκλείδωσε» το μυστήριο

Άγρια δολοφονία αποκαλύφθηκε μετά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στο απανθρακωμένο πτώμα του 53χρονου, που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Χανιά.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτουν τουλάχιστον δύο με τρία βαριά χτυπήματα στο κεφάλι με μεταλλική ράβδο από τα οποία προήλθε ο θάνατος του άτυχου 53χρονου.

Οι πρώτες έρευνες των αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ έδειξαν ότι ο άνδρας έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας κάτι το οποίο επιβεβαίωσε, όπως αναφέρει το neakriti.gr η νεκροψία - νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή, Αντώνη Παπαδομανωλάκη.

Από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης προκύπτει ότι ο 53χρονος φέρεται να συνεπλάκη με τον ή τους δολοφόνους του. Ο δράστης ή οι δράστες τον σκότωσαν και στη συνέχεια για να καλύψουν τα ίχνη τους έκαψαν τόσο τον ίδιο όσο και το εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου βρέθηκε απανθρακωμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στο neakriti.gr, ο κ. Παπαδομανωλάκης ανέφερε πως ο 53χρονος φέρει κακώσεις στον λαιμό, που τον οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο δράστης ή οι δράστες αρχικά συνεπλάκησαν με το θύμα, με συνέπεια να τον πιάσουν βίαια από τον λαιμό, χωρίς ωστόσο, να προκύπτει -εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρέθηκε η σορός του- εάν αποπειράθηκαν και να τον στραγγαλίσουν.

Ακολούθως οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει το θύμα, δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες πήραν μια μεταλλική ράβδο και τον χτύπησαν βάναυσα στο κεφάλι και ευρύτερα στο πρόσωπο τουλάχιστον δύο με τρεις φορές, ίσως και παραπάνω μέχρι να τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός του προήλθε λίγα λεπτά μετά από τα δυνατά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι, ενώ ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι του όταν σιγουρεύτηκαν ότι ξεψύχησε, έκαψαν την σορό του στην προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν ή/και να καθυστερήσουν τις έρευνες των αρχών. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ