Κοινωνία

Καβάλα: Το μήνυμα του γυναικοκτόνου που έβαλε σε υποψίες την υπάλληλο της αδικοχαμένης φαρμακοποιού

Σοκαρισμένη είναι η υπάλληλος και συνεργάτης της αδικοχαμένης γυναίκας που μιλά στο Newsit.gr για τις ώρες αγωνίας που πέρασε εκείνη και η οικογένεια της 43χρονης. Ανησυχούσε μήπως η φαρμακοποιός έπαθε κάτι και δυστυχώς βγήκε αληθινή.

«Γύρω στις 6 ο άντρας της μου είχε ζητήσει τα κλειδιά. Το συνήθιζε, δεν μου φάνηκε περίεργο και του τα έφερα στο φαρμακείο. Μετά την έψαχνα όλο το απόγευμα και εγώ και η οικογένεια της, την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Ανησύχησα. Το βράδυ στις 20:00 χτύπησε sms στο κινητό μου και ήταν από το κινητό του θύματος. Μου έγραψε «Όλα καλά, είμαστε στον μηχανικό και ψάχνουμε σπίτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όμως αυτό το μήνυμα την έβαλε σε υποψίες, καθώς όπως αναφέρει στο newsit.gr «δεν έγραφε ποτέ με αυτόν τον τρόπο στα μηνύματα το θύμα. Και συνήθως μου έστελνε στο viber και όχι στο κινητό με απλό sms. Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Κατάλαβα ότι δεν το έστελνε η ίδια. Και όπως αποδείχτηκε την είχε ήδη σκοτώσει».

Η 42χρονη υπάλληλος κατέθετε όλη τη νύχτα στην αστυνομία και τονίζει ότι έδειχναν να είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι . «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Έδειχναν πολύ αγαπημένοι. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πολλά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...