Κοινωνία

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Λουλούδια και κεριά έξω από το φαρμακείο της 43χρονης

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η γυναικοκτονία στην Καβάλα, γείτονες της άτυχης 43χρονης φαρμακοποιού άφησαν λίγα λουλούδια και κεριά έξω από το φαρμακείο στη μνήμη της.

Κανείς στην τοπική κοινωνία της Καβάλας δεν μπορεί να πιστέψει την ανείπωτη τραγωδία. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αδικοχαμένη γυναίκα. Η όμορφη φαρμακοποιός ζούσε στο χωριό Αμυγδαλεώνα, με τον άντρα της και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, 6 και 10 ετών και έμελλε να είναι άλλο ένα θύμα γυναικοκτονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φράση της 43χρονης «θέλω να χωρίσουμε» στάθηκε ως αφορμή για το αποτρόπαιο έγκλημα, με τον 55χρονο να την στραγγαλίζει με τα ίδια του τα χέρια μέσα στο φαρμακείο, έπειτα να προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του και να καταλήγει να ομολογεί στην Αστυνομία «έκανα κακό στη γυναίκα μου».

Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα φέρεται να αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα.

Δείτε φωτογραφίες με τον φακό του newsit.gr:

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...