Κοινωνία

Σκιάθος: Νέα απάτη - Πώς άρπαξαν από γυναίκα 26.100 ευρώ

Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της το απόγευμα της Πέμπτης (05.05) 33χρονη στη Σκιάθο, όταν έλαβε τηλεφώνημα από την τράπεζα, μετά από επικοινωνία που είχε με υποτιθέμενη κάτοικο του νησιού για αγοραπωλησία οικοπέδου.

Η τράπεζα την ενημέρωσε ότι ποσό συνολικού ύψους 26.100 ευρώ είχε κάνει φτερά από τον λογαριασμό της. Η επιβεβαίωση κωδικού που έκανε μέσω του κινητού της για να πληρωθεί προκαταβολή χρημάτων για τις υπηρεσίες που θα παρείχε μετέφερε στο λεπτό τα χρήματά της σε άλλον λογαριασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η υποτιθέμενη πωλήτρια του οικοπέδου που της συστήθηκε με στοιχεία προσώπου υπαρκτού στο νησί, ήταν απατεώνισσα.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, όλα συνέβησαν από τη μία στιγμή στην άλλη. Η 33χρονη εργαζόταν στο γραφείο της, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα στο σταθερό. Η απατεώνισσα της ανέφερε ότι έχει ένα οικόπεδο στη Σκιάθο και ζήτησε από εκείνη παροχή υπηρεσιών για την πώλησή του.

Η υποτιθέμενη πωλήτρια της είπε ότι θα της δώσει προκαταβολή για τις υπηρεσίες της και στη συνέχεια της έστειλε μήνυμα στο κινητό, με το οποίο ζητούσε να πατήσει επιβεβαίωση για τη μεταφορά των χρημάτων.

Για τη μεταφορά των χρημάτων εμφανίστηκε ένας κωδικός, τον οποίο η 33χρονη τον έδωσε στην πελάτισσά της για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Εν συνεχεία ενημερώθηκε από τα κεντρικά της τράπεζας για τη μεταφορά των χρημάτων της σε άλλον λογαριασμό!

Η ηλεκτρονική απάτη καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ