Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Όσα διαπίστωσε η κοινωνική λειτουργός μετά την καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Αναστασόπουλος παρουσίασε στο LIVE NEWS την έκθεση της κοινωνική λειτουργού που είχε επισκεφτεί την οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, μετά την καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

Οι διαπιστώσεις της κοινωνικής λειτουργού

Μεταξύ άλλων, στο σημείωμα καταγράφεται πως η οικογένεια ζει σε ένα σπίτι τεσσάρων δωματίων, σε υγιεινό περιβάλλον.

Οι γονείς είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ, πρόκειται να παντρευτούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ζευγάρι δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και τις αποδίδει σε κακόβουλη καταγγελία μιας παλιάς σχέσης που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η συγκεκριμένη κοινωνική λειτουργός δεν επισκέφτηκε ξανά την οικογένεια.

Δείτε το βίντεο από το Mega

https://www.megatv.com/embed/?p=2020658295

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ