Κοινωνία

Παπάγου: Σύλληψη 62χρονου για βιασμό γυναίκας μέσα σε σπίτι

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής συνέλαβαν για την υπόθεση έναν 62χρονο Έλληνα στην περιοχή του Παπάγου.

Σύμφωνα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πρωτομαγιάς, όταν ο 62χρονος φέρεται να μετέβη στο σπίτι της 46χρονης στο κέντρο της Αθήνας και να «προέβη σε συνουσία μαζί της παρά τη θέληση της». Μάλιστα, φέρεται να την απείλησε προκειμένου να μην μιλήσει στις Αρχές, ωστόσο, η γυναίκα από την Ουκρανία ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. και το βράδυ της επόμενης ημέρας (Κυριακή 2/5) ο 62χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Παπάγου όπου είναι ο τόπος κατοικίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «βιασμό» και «απειλή», ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Τέλος, διατάχθηκε η εξέταση της 46χρονης από ιατροδικαστή, όπως προβλέπεται σε καταγγελίες για βιασμό.

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται για να βρεθούν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...