Κοινωνία

Εργατική Πρωτομαγιά με συγκεντρώσεις και πορείες συνδικάτων

Με απεργίες, στάσεις εργασίας, συγκεντρώσεις και πορείες, τιμούν σήμερα συνδικάτα και σωματεία την Εργατική Πρωτομαγιά. ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και ΕΣΗΕΑ καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί, το ΠΑΜΕ μισή ώρα νωρίτερα στο Σύνταγμα, πρωτοβάθμια σωματεία, κινήσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και το ΜΕΡΑ 25 στα Προπύλαια στις 11, ενώ στο Πασαλιμάνι καλούν σε συγκέντρωση ναυτεργατικές οργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις περιοχές των συγκεντρώσεων των συνδικάτων βρίσκονται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Λόγω των κινητοποιήσεων, εκτός λειτουργίας είναι μετρό, ηλεκτρικός και τραμ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ματαιώσεις και τροποποιήσεις των δρομολογίων υπάρχουν σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, ενώ δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...
ουκρανικά τηλεκατευθυνόμενα με εκρηκτικά
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα ουκρανική τακτική τρόμου στο μέτωπο-Στέλνουν τηλεκατευθυνόμενα με εκρηκτικά σε ρωσικά χαρακώματα και... όποιον πάρει ο Χάρος (Εικόνα)

Αν και είναι εντυπωσιακά απλά στον σχεδιασμό τους, τα εν λόγω επίγεια drones καμικάζι έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά...
Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...