Κοινωνία

Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο με 30 προσκόπους στον Μπράλο

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία λίγο μετά τη 1 και μισή το μεσημέρι της Πέμπτης για φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο στον Μπράλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το tvStar.gr, στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν 30 επιβάτες οι οποίοι πρόλαβαν και αποβιβάστηκαν όταν εκδηλώθηκε η φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το λεωφορείο κινείτο στο ρεύμα προς τον Μπράλο και τη στιγμή που βρισκόταν στο ύψος του Μοναστηριού της Δαμάστας, κάτω από άγνωστο λόγο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο βρίσκονται 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ η κατάσβεση συνεχίζεται. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Πρόκειται για λεωφορείο που μετέφερε ομάδα προσκόπων και είχε ξεκινήσει από τον Βόλο με κατεύθυνση το Αγρίνιο αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες περιγραφές το λεωφορείο γέμισε ξαφνικά με πυκνούς μαύρους καπνούς, ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου και μέσα σε λίγα λεπτά εκκενώθηκε, καθώς οι πρόσκοποι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο μακριά από το φλεγόμενο λεωφορείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος