Κοινωνία

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να εξομολογηθεί τη Μ. Παρασκευή

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πέρασε το Πάσχα στο αναρρωτήριο των φυλακών Κορυδαλλού, που έχει διαμορφωθεί ειδικά, για τη κράτηση της, στον πρώτο όροφο του κτιρίου.

Σύμφωνα με το Live News, την Μεγάλη Παρασκευή η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε και έτσι έγινε τελικά, ο ιερέας των φυλακών να πάει στο κελί της. Εκεί, η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κορούλα της, εξομολογήθηκε τις αμαρτίες της και το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, ο ίδιος ιερέας την κοινώνησε.

Από τους συγγενείς της, τη μητέρα, τον πατριό και την αδελφή της που έφτασαν στην Αθήνα για το έκτακτο επισκεπτήριο του Μ. Σαββάτου, είχε ζητήσει να φέρουν τρεις λαμπάδες, μία για κάθε παιδί, μιας και φέτος θα ήταν η πρώτη χρονιά που δεν θα πήγαινε η ίδια στο νεκροταφείο.

Το Μεγάλο Σάββατο ωστόσο, ήταν και η πρώτη φορά που ζήτησε για να έχει μαζί της στο κελί τις τρεις φωτογραφίες των παιδιών της. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...
Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...