Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 15χρονος - «Τον πυροβόλησε φίλος του»- Οι γιατροί προσπαθούσαν επί 1,5 ώρα να τον σώσουν

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ένας 15χρονος δέχθηκε πυροβολισμό από πιστόλι και τραυματίστηκε θανάσιμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον πυροβόλησε φίλος του, επίσης 15 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Oι γιατροί προσπαθούσαν επί 1,5 ώρα να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο νεαρό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η κατάσταση του ήταν πάρα πολύ δύσκολη. «Στην ουσία κυνηγούσαν ένα θαύμα» ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές του GRTimes από το νοσοκομείο.

Το χρονικό

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι του 15χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 15χρονος που πυροβόλησε πρότεινε στον φίλο του να του δείξει τα όπλα του πατέρα του.

Οι δύο τους βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν δύο καραμπίνες. Εκεί, ο 15χρονος έμελλε να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον φίλο του.

Πληροφορίες του thestival αναφέρουν πως ο 15χρονος ισχυρίστηκε αρχικά στις Αρχές πως ο φίλος του έπεσε αναίσθητος επειδή χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία τραπεζιού. Λίγο αργότερα παραδέχθηκε πως τον πυροβόλησε καταλάθος.

Ο 15χρονος που πυροβόλησε καθώς και ο πατέρας του συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Ζωντανή Ενημέρωση: Συναγερμός στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου, ήχησαν σειρήνες -Αναφορές ότι χιλιάδες Κούρδοι μαχητές μπήκαν στο Ιράν

Συναγερμός στο Ακρωτήρι λόγω απειλής σε εξέλιξη-Το Κουβέιτ ανακοινώνει απαγόρευση εξαγωγής όλων των ειδών τροφίμων-Πάνω...
Δένδιας - Κυπρος
Κύπρος 0

Γιατί τρίζει η τουρκική θέση στην Κύπρο: Η δήλωση βόμβα από Δένδια για κατοχικό στρατό και η ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Τουρκοκύπριους

Η δήλωση Δένδια για απόσυρση 40.000 Τούρκων στρατιωτών από το νησί προκαλεί οργή στην Τουρκία που ξέρει ότι μετά τον...