Κοινωνία

Άγιος Παντελεήμονας: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο μουσουλμάνος που μπήκε στην εκκλησία και άρχισε να ουρλιάζει

Συνελήφθη ο άνδρας που διέκοψε την θεία λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας στον Άγιο Παντελεήμονα, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται ο άνδρας, πιθανόν αραβικής καταγωγής, να πλησιάζει το μικρόφωνο και να αρχίζει να φωνάζει διακόπτοντας τη Θεία Λειτουργία, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση δύο ανδρών μελών της χορωδίας, οι οποίοι τον απομάκρυναν από τον χώρο της εκκλησίας.

"Η ΕΛ.ΑΣ δρα με αποτελεσματικότητα. Ο Άραβας που δημιούργησε πρόβλημα στην εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα συνελήφθη. Οφείλουν όλοι σεβασμό στις θρησκευτικές λειτουργίες μας" έγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...