Κοινωνία

Αφγανιστάν: Τουλάχιστον έξι νεκροί και 11 τραυματίες από την επίθεση σε σχολείο στην Καμπούλ

Δύο αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί εξερράγησαν μπροστά από το σχολείο Αμπού Ραχίμ Σαχίντ στη συνοικία Νταστ-ε- Μπάρχι, στο δυτικό τμήμα της Καμπούλ.

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 11 τραυματίστηκαν από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα σε σχολείο αρρένων το οποίο βρίσκεται σε συνοικία της Καμπούλ όπου ζουν κυρίως μέλη της σιιτικής μειονότητας των Χαζάρα, ανακοίνωσε η αστυνομία του Αφγανιστάν, με φρικτές εικόνες των θυμάτων που μεταφέρονται στα νοσοκομεία να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί εξερράγησαν μπροστά από το σχολείο Αμπού Ραχίμ Σαχίντ στη συνοικία Νταστ-ε- Μπάρχι, στο δυτικό τμήμα της Καμπούλ, δήλωσε ο Χαλίντ Ζάντραν, εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 11 τραυματίστηκαν.

Νωρίτερα ο ίδιος είχε αναφέρει στο Twitter ότι είχαν σημειωθεί τρεις εκρήξεις από τις οποίες «προκλήθηκαν θύματα μεταξύ των σιιτών αδελφών μας».

Εξάλλου πηγή από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν τα θύματα έκανε λόγο για τέσσερις νεκρούς και 14 τραυματίες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης