Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Η "σκονισμένη" ιστορία του 1985 που θυμίζει...Πάτρα-Τι λέει ο ιατροδικαστής που έλυσε το γρίφο της υπόθεσης

Συγκλονιστικές είναι οι συμπτώσεις με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, της ασύλληπτης τραγωδίας που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη όταν μία 26χρονη δολοφόνησε τα δύο παιδιά της και αποπειράθηκε να σκοτώσει και το τρίτο παιδί.

Τριάντα επτά χρόνια πριν (σ.σ. το 1985), μια μητέρα είχε εξοντώσει τα δύο της παιδιά, τον 7χρονο Ζήση και την 6χρονη Μαρία, μέσα σε διάστημα περίπου τριών μηνών και μόλις μια εβδομάδα αφότου έθαψε το δεύτερο θύμα της, άρχισε να δηλητηριάζει το τρίτο της παιδί, την Αλεξάνδρα, που τότε ήταν τριών ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αποκαλύφθηκε από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από την χορήγηση βαρβιτουρικών χαπιών και σύντομα αποδείχθηκε πως τους τα έδωσε η ίδια τους η μητέρα τους.

Απαντήσεις στους μυστηριώδεις θανάτους του 1985, είχε δώσει ο ομότιμος καθηγητής ιατροδικαστικής και τοξικολογίας ΑΠΘ, Δημήτρης Ψαρούλης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...