Κοινωνία

Μυτιλήνη: Ρομά έκαναν άνω- κάτω το νησί για μια ερωτική σχέση - Δεν ήθελε το γαμπρό το σόι της νύφης

Με εννέα συλλήψεις και βαριές κατηγορίες γράφτηκε ο επίλογος του μακελειού που αναστάτωσε την περιοχή της πλατείας Σαπφούς στο κέντρο της Μυτιλήνης, όταν συνεπλάκησαν δυο οικογένειες Ρομά επειδή οι γονείς μιας νεαρής της μιας αρνήθηκαν να αποδεχτούν τον έρωτά της με έναν άνδρα από την άλλη οικογένεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας και του τοπικού τμήματος οδήγησαν σε δέκα προσαγωγές, από τις οποίες οι εννέα έγιναν συλλήψεις. Πρόκειται για πέντε άνδρες και τέσσερις γυναίκες που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για απειλή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Κατά τη διάρκεια της άγριας συμπλοκής, το μεσημέρι της Τρίτης, τα μέλη των δυο οικογενειών Ρομά άρχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλο με χέρια και πόδια, αλλά και καδρόνια και σιδερόβεργες, ενώ κάποιοι έβγαλαν και μαχαίρια. Κάποιοι από τους συμπλεκόμενους τραυματίστηκαν, ενώ πολλά σταθμευμένα οχήματα υπέστησαν ζημιές. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν από το σημείο των συγκρούσεων δύο σιδερολοστούς μήκους 55 και 65 εκατοστών και ένα ξύλινο κοντάρι μήκους 98 εκατοστών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...