Κοινωνία

Πάτρα: Και σε ρόλο μάνατζερ η Πισπιρίγκου-Σε ποιους έστελνε μηνύματα για να προωθήσουν τον Δασκαλάκη

Ακόμα και τη μάνατζερ του Μάνου Δασκαλάκη φαίνεται πως έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, προσπαθώντας να βοηθήσει τον σύζυγό της στην προώθηση της καριέρας του στο τραγούδι. Κάτι (σ.σ. η καριέρα) που δεν έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «το Πρωινό» η 33χρονη είχε προσεγγίσει μεταξύ άλλων και τον Νίκο Πορτοκάλογλου, στέλοντάς του μάλιστα και μήνυμα για να βοηθήσει τον Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως αναφέρθηκε, είχε φτιάξει μια λίστα με πολλές σελίδες καλλιτεχνών στα social media και έστελνε παντού το συγκεκριμένο μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει την προώθηση του νέου τραγουδιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολύ όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει, μια κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ…».

 Την περίοδο των Χριστουγέννων, λίγο πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας δηλαδή, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στείλει το ίδιο μήνυμα και στην διάσημη Instagrammer και stand up comedian Σούπερ Κική, αλλά και στον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη, όπως είχαν αποκαλύψει οι ίδιοι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...