Κοινωνία

Νέα μαρτυρία για την υπόθεση της Πάτρας- Γιατρός: Η Πισπιρίγκου έλεγε ότι ήταν έγκυος

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει μιλώντας στο tempo24.news, στο διάστημα που η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και πριν υποστεί την ανακοπή, μεταφέρθηκε για εξέταση μαγνητικής τομογραφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήταν ένα παιδί γελαστό, που η εικόνα του δεν έδειχνε πως αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας», αναφέρει και συνεχίζει:


«Της εξηγήσαμε πως πρέπει να μπει στο κουβούκλιο του μαγνητικού τομογράφου και δεν έδειξε πως φοβόταν. Μάλιστα για να μην τρομάξει κατά τη διάρκεια της εξέτασης, της δώσαμε ακουστικά που παίζουν μουσική. Τη ρωτήσαμε τί θέλει να ακούσει και μας είπε πως ήθελε τη Frozen. Παράλληλα απευθυνθήκαμε στη μητέρα της και της είπαμε πως μπορεί να μείνει μέσα στο θάλαμο του μαγνήτη, εκείνη όμως βγήκε μετά από λίγα λεπτά. Μας είπε πως δεν μπορεί να βρίσκεται μέσα στο θάλαμο γιατί ήταν έγκυος. Η εξέταση ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τα αποτελέσματα το κοριτσάκι ήταν υγιέστατο», καταλήγει.

Ωρες μετά τη μαγνητική, η Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο με σπασμούς και έπαθε ανακοπή
Υπενθυμίζεται ότι λίγα 24ωρα αργότερα, η Τζωρτζίνα η οποία είχε εισαχθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο επειδή όπως είχε αναφέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου παρουσίαζε σπασμούς, υπέστη καρδιακή ανακοπή, ενώ οι εξετάσεις της ήταν καλές.

Πλέον και μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης πρωτότοκης κόρης της μετά τον εντοπισμό κεταμίνης στον οργανισμό του παιδιού, οι αρχές αναζητούν απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή και οι δύο μικρότερες κόρες της η 3,5 ετών Μαλένα και η 6 μηνών Ίριδα.

Όπως αναφέρουν στο iefimerida, στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών «είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο, δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών».


Παράλληλα οι δύο εισαγγελείς έχουν δώσει εντολή στους Αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών για νέο γύρο καταθέσεων, από γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ τελευταίοι αναμένεται να καταθέσουν και συγγενείς της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, ανάμεσα στους οποίους και η αδερφή της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...