Κοινωνία

Πανελλαδική στάση εργασίας από τους τραυματιοφορείς στις 14 Απριλίου

Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 και τις ώρες 10πμ.-15μμ θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική στάση εργασίας της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων, την οποία στηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως αναφέρει η ομοσπονδία των υγειονομικών: «Στηρίζουμε και καλύπτουμε την Πανελλαδική Στάση Εργασίας της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων την Πέμπτη 14/04/2022 και ώρες 10πμ – 15μμ.

Θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 12:30 το μεσημέρι στο Υπουργείο Υγείας, με σκοπό την συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας και την συζήτηση σημαντικών ζητημάτων στο χώρο της υγείας.

Μερικά από τα θέματα προς συζήτηση είναι η τρομακτική έλλειψη προσωπικού, το ανθυγιεινό επίδομα εργασίας, η περαιτέρω εκπαίδευση και αναβάθμιση των Τραυματιοφορέων, ο πεπαλαιωμένος υλικοτεχνικός εξοπλισμός και η άμεση επιστροφή των συναδέλφων σε αναστολή.

Τα Σωματεία Μέλη να διευκολύνουν τους τραυματιοφορείς για την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση με την πρόβλεψη για προσωπικό ασφαλείας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...
ουκρανικά τηλεκατευθυνόμενα με εκρηκτικά
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα ουκρανική τακτική τρόμου στο μέτωπο-Στέλνουν τηλεκατευθυνόμενα με εκρηκτικά σε ρωσικά χαρακώματα και... όποιον πάρει ο Χάρος (Εικόνα)

Αν και είναι εντυπωσιακά απλά στον σχεδιασμό τους, τα εν λόγω επίγεια drones καμικάζι έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά...
Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...