Κοινωνία

Τήνος: «Ο θερμοσίφωνας και το πάρκινγκ ήταν η αφορμή» – «Είναι για όλους ένας γρουσούζης» (βίντεο)

Ένας γείτονας που μένει απέναντι από την γκαλερί με αγιογραφίες που είχε ο αδικοχαμένος άντρας, είπε στο newsit.gr: 

«Ο Σπύρος ήταν ένα καλό και φιλήσυχο άτομο. Είχε έκθεση το ατελιέ του απέναντι από το σπίτι μου. ’Ήξερα τον πατέρα του ο οποίος ήταν καθηγητής στη σχολή καλών τεχνών, τον αδερφό του την αδερφή του επίσης καθηγητές και εκείνον… ο συγχωρεμένος. Ο Σπύρος ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Είχε την γκαλερί του στην Λάζαρου Σώχου και Ευαγγελιστρίας στο νησί. Το πώς έγινε τώρα αυτό δεν ξέρω. Όσο αφορά στον συγκεκριμένο κύριο, αν θέλει να λέγεται κύριος που εκτέλεσε τον Σπύρο, ένας γρουσούζης ήταν για όλους και όλοι τον ενοχλούσαν, ακόμα και τα παιδάκια που παίζουν δίπλα στο δημοτικό σχολείο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα ο γείτονας του 50χρονου αναρωτιέται μιλώντας στο newsit.gr: «Ποιος μπορεί να ηρεμήσει αυτή τη δόλια τη μάνα που θα έχει θάψει δύο παιδιά και τον σύζυγό της;» καθώς μέσα πέντε χρόνια ο άτυχος άντρας είχε χάσει από γηρατειά τον πατέρα του και από καρκίνο τον ίδιο του τον αδερφό, με την χαροκαμένη μητέρα του πλέον να έχει μόνο την κόρη της ζωντανή. 

«Ο θερμοσίφωνας ήταν η αφορμή, οι δύο τους όλο τρωγόντουσαν. Ο δολοφόνος τέτοιος ήταν! Όλο προβλήματα προκαλούσε, πήγαινε στο δημοτικά συμβούλια που γίνονταν και έκανε φασαρία. Του έκλειναν την πόρτα πολλές φορές επειδή φοβόντουσαν τι θα έκανε» λέει στο newsit.gr άλλος κάτοικος της Τήνου που ήξερε τον αδικοχαμένο 50χρονο και το ποιόν του 93χρονου δράστη.  

Δείτε τα βίντεο από το grtimes.gr και από το Σκάι

https://www.youtube.com/watch?v=p9krjfwkQQk

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ