Κοινωνία

Συλλήψεις διακινητών ναρκωτικών σε Κοζάνη και Καστοριά

Συνελήφθησαν χθες (07-04-2022), σε περιοχές της Κοζάνης και της Καστοριάς, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης και Καστοριάς, 30χρονος αλλοδαπός και δύο Έλληνες, ηλικίας 18 και 24 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 30χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, δύο άτομα ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 18 και 24 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, αντίστοιχα, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ