Κοινωνία

Κοζάνη: Ψαράς παρασύρθηκε στη λίμνη Πολυφύτου

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κοζάνης έπειτα από τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός 54χρονου, στη λίμνη Πολυφύτου, κοντά στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων στην Κοζάνη.

Τα ίχνη του 54χρονου είχαν χαθεί από τις 11:15 το πρωί της Παρασκευής. Ο επαγγελματίας ψαράς παρασύρθηκε από τα ρεύματα, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, απομακρυνόμενος από τη βάρκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τον ψαρά είδαν άλλοι συνάδελφοί του οι οποίοι και κατάφεραν να τον σώσουν. Κλήθηκε μάλιστα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον 54χρονο στο νοσοκομείο Κοζάνης.

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο σημείο πριν από λίγες ημέρες είχε εντοπιστεί νεκρός ένας 55χρονος από την Αιανή Κοζάνης που είχαν χαθεί τα ίχνη του από τις 26 Φεβρουαρίου. Την σορό του άνδρα που ήταν σε τυμπανιαία κατάσταση εντόπισαν οι ψαράδες στα νερά της λίμνης Πολυφύτου κοντά στο χωριό Σπάρτο. Οι ψαράδες ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και λίγο αργότερα η σορός του μεταφέρθηκε στην Κοζάνη προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...