Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Το σχόλιο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την Πισπιρίγκου

Ωστόσο, με την υπόθεση της Πάτρας να έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την πρωτόγνωρη υπόθεση και φέρεται να δήλωσε τα εξής:

«Ουδέν σχόλιο. Τι να πω για τα τρία παιδιά».

Πώς «δένει» το σχόλιο με την υπερασπιστική του γραμμή

Δεν θα πρέπει να προξενεί εντύπωση η αναφορά του Αναγνωστόπουλου στα άτυχα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη.

«Τι να πω για τα τρία παιδιά…», δήλωσε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, που δεν δίστασε να «αξιοποιήσει» την 11 μηνών κορούλα τους για την σκηνοθεσία του εγκλήματός του.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι κεντρικό σημείο της απολογίας του και της υπερασπιστικής γραμμής που αναμένεται να ακολουθήσει στο δικαστήριο είναι η προστασία του δικού του παιδιού.

«Τι να πω για τα τρία παιδιά». Ο ίδιος, εξ αρχής, υποστηρίζει πως σκότωσε εν βρασμώ τη γυναίκα του για να προστετεύσει το παιδί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με το επιχείρημα ότι η άτυχη Καρολάιν είχε διαταραγμένη ψυχολογία, υποστήριξε πως το μοιραίο βράδυ η 20χρονη, πάνω στο θυμό της, «πέταξε» άγαρμπα το μωρό τους στην κούνια του.

Και όπως δήλωσε και θα δηλώσει και ενώπιον των δικαστών πλέον, αυτή ήταν η «κόκκινη» γραμμή του. «Θόλωσε» επειδή φοβήθηκε και θύμωσε για την συμπεριφορά της μητέρας προς το παιδί και έκανε ό,τι έκανε…

Η ευαισθησία του, λοιπόν, για τα τρία παιδάκια της Πάτρας ήταν αναμενόμενη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ