Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πάτρα: Αύριο αποκαλύπτεται η οικονομική κατάσταση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο Live News μίλησε ο Σωκράτης Στρατής, ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει αναλάβει τη λύση του γρίφου.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, αύριο θα είναι σε θέση να γνωρίζει την οικονομική κατάσταση της Ευγενίας Κούτρα και τον τρόπο διαβίωσής της. Θα μάθει ακόμη εάν εισέπραττε ενοίκια από την οικογένεια Δασκαλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ως προς την αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς δήλωσε πως όλα δείχνουν πως απεβίωσε από παθολικά αίτια.

«Είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Όντως πέθανε στο νοσοκομείο, εγώ ο ίδιος είδα το πιστοποιητικό θανάτου. Εάν πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους η σπιτονοικοκυρά έφυγε από το σπίτι με σοβαρό πρόβλημα υγείας, πήγε στο νοσοκομείο, πέθανε στο νοσοκομείο, την παρέλαβε το γραφείο τελετών και την ενταφίασε. Αυτή είναι η σειρά και τα παραστατικά υπάρχουν», δήλωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαυροειδάκος: Θα δούμε πράγματα για την σπιτονοικοκυρά που θα μας ξενίσουν

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Στράτος Μαυροειδάκος, γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, δήλωσε ότι η 33χρονη δεν πίστευε ότι θα πάει στη φυλακή.

«Αυτή μάλλον δεν είχε καταλάβει ότι θα μπει στη φυλακή, νόμιζε ότι βγει με περιοριστικούς όρους».

Σχετικά με την πληροφορία ότι έξω από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου υπάρχει ένας αστυνομικός ο οποίος κρατάει αναπτήρα και ανάβει τα τσιγάρα της 33χρονης, είπε:

«Αυτά νομίζω ότι δεν είναι σοβαρά, να είστε σίγουροι».

Ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε ότι η έρευνα της αστυνομίας έχει οδηγήσει και σε αποκαλύψεις για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

«Θα υπάρχουν αποκαλύψεις και φαίνεται ότι ένα γαϊτανάκι τρόμου έχει ανοίξει και έχει ξεκινήσει. Θα δούμε καταστάσεις και πράγματα που να είστε σίγουροι ότι θα μας ξενίσουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...