Κοινωνία

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος;” είπε πριν μεταφερθεί στον Κορυδαλλό

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε το πρωί της Τρίτης η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα σχετικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Λίγα λεπτά πριν από την μεταγωγή της στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού, η 33χρονη μίλησε στον δημοσιογράφο Πάνο Σόμπολο και στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του Star.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο ακόμη βρισκόταν στη ΓΑΔΑ, έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει ότι κρίθηκε προφυλακιστέα ενώ απορούσε με την αλλαγή στην στάση του συζύγου της. “Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου” ισχυρίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου και πρόσθεσε πως μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν βέβαιη ότι θα επέστρεφε στο σπίτι της.

“Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια, δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή” πρόσθεσε τέλος η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...