Κοινωνία

Πάτρα: Η ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων ενώ η Ρούλα ρίχνει στους γιατρούς τις ευθύνες για κεταμίνη

Η τελευταία ανάρτηση του ιατροδικαστή αφορά στα υποτιθέμενα προβλήματα υγείας που είχαν οι κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Πάτρα που επέφεραν την προφυλάκιση της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για την 9χρονη Τζωρτζίνα, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο Twitter.

Αφήνει σαφείς αιχμές, μέσα από την παράθεση στοιχείων από ξένη βιβλιογραφία, ότι αναζητείται και χορηγείται βοήθεια για παθήσεις καρδιάς όταν υπάρχει και το ανάλογο ιστορικό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τελευταία ανάρτηση του ιατροδικαστή αφορά στα υποτιθέμενα προβλήματα υγείας που είχαν οι κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ειδικότερα, για τη μεγαλύτερη κόρη του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου διαπιστώθηκε ότι χορηγήθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα κεταμίνης. 

«Αγενεσία ερεθισματαγωγού συστήματος της καρδιάς σημαίνει απλά ότι ένα αυτοκίνητο κινείται χωρίς μπαταρία. Γίνεται;
Εάν ένας παθολογοανατόμος διαπιστώσει κάτι τέτοιο οφείλει να ζητήσει ενδελεχή έλεγχο σε εξειδικευμένο εργαστήριο που ακόμα και στις ΗΠΑ υπάρχουν ελάχιστα #πατρα» γράφει ειδικότερα στο Twitter με νόημα ο ιατροδικαστής Λέων. 

https://twitter.com/grigorisleon/status/1511064914785415168?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1511064914785415168%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F1229398%2Fthanatos-trion-paidion-i-anartisi-tou-iatrodikasti-leon-eno-i-roula-rihnei-stous-giatrous-tis-euthunes-gia-ketamini%2F

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές