Κοινωνία

Πάτρα: «Καρφιά» από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Μας γύρισαν την πλάτη»

Δύο 24ωρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ένας ανελέητος πόλεμος, με αλληλοκατηγορίες και υπονοούμενα, έχει αρχίσει ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Μας γύρισαν την πλάτη, κάποιοι που όφειλαν να μας στηρίξουν» λέει, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η αδελφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα.

«Είμαστε σε μια κατάσταση σοκ όλοι, δεν ξέρουμε πως βρέθηκε η κεταμίνη, πώς χορηγήθηκε στο παιδί και φυσικά δεν την έχει προμηθευτεί και δεν την έχει χορηγήσει η αδελφή μου, αυτό είναι δεδομένο. Της έχει στερηθεί η ελευθερία της και κάθε προσωπικό της δικαίωμα, κατά τη γνώμη μου άδικα, δεν έχει ψαχτεί τόσο καλά το θέμα» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου στέκεται, από την πρώτη στιγμή η αδελφή της. Την υπερασπίζεται με σθένος, αφήνοντας ξεκάθαρο υπονοούμενο για την αλλαγή στάσης… δικών τους ανθρώπων:

«Κάποιοι άνθρωποι που είχαν ιερή υποχρέωση να σταθούνε δίπλα μας, με γεγονότα που γνωρίζανε και είχαν την υποχρέωση να είναι δίπλα μας, έχουν γυρίσει την πλάτη. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά, λέω αυτό κι ο καθένας θα καταλάβει» λέει χαρακτηριστικά, «δείχνοντας» πιθανότατα τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα αποφάσισε να διαχωρίσει τη θέση του από τη σύζυγό του.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι κατασκεύασαν τον πανίσχυρο κινητήρα TEI-TF6000 -Το μαχητικό αεροσκάφος της TF-X & τα UAV Kızılelma και Anka-3 αποκτούν τεράστιες δυνατότητες (Bίντεο)

Η εξοπλιστική προσπάθεια της Τουρκίας δεν περιορίζεται σε παραγωγή νέων οπλικών συστημάτων, αλλά επεκτείνεται και στην...