Κοινωνία

Κλειστή η εθνική οδός Κοζάνης-Λάρισας στο Τριγωνικό λόγω καθίζησης

Η Εθνική Οδός Κοζάνης Λάρισας θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο ύψος του Τριγωνικού έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες καθώς σημειώθηκαν ζημιές στο οδόστρωμα.

Οι καθιζήσεις έχουν δημιουργηθεί πιθανότατα λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών από το προηγούμενο χρονικό διάστημα και λόγω των εδαφών σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Έντονη είναι πάντως η ανησυχία των κατοίκων και κυρίως των αγροτών της περιοχής, όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος του χωριού Γιώργος Παπαθανασίου, ο οποιος μάλιστα ανέφερε ότι και στο παρελθόν υπήρξε πρόβλημα με την καθίζιση του εδάφους, ποτέ όμως σε τέτοιο μέγεθος, να καθίσει η γη όπως είπε, έως και 2 μέτρα ,με την καταστροφή να είναι κυρίως για τους αγρότες μεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Εν τω μεταξύ, το οδικό τμήμα Ρυμνίου – Τριγωνικού, όπου παρατηρήθηκαν καθιζήσεις του οδοστρώματος, επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια και τον Διευθυντή Τεχνικών έργων Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνο Γρίβα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της περιφέρειας, το σημείο παρουσιάζει έντονα προβλήματα και συνιστάται προσοχή στους οδηγούς. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ