Κοινωνία

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε ποινικολόγο μετά το θάνατο της Ίριδας

Μία νέα σημαντική μαρτυρία για την συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, που πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, αποκαλύπτει το Live News.

Όπως είπε στην εκομπή του MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο, η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε ποινικολόγο μετά το θάνατο της Ίριδας.

Πρόκειται για το μωρό των 6,5 μηνών, που πέθανε τον Μάρτιο του 2021 – το δεύτερο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή, μετά την 3,5 ετών Μαλένα.

Η κυρία Παναγοπούλου δήλωσε στο Live News ότι της απευθύνθηκε η 33χρονη μητέρα, μετά τον θάνατο της μικρούλας Ίριδας, κάτι που της προξένησε μεγάλη εντύπωση.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν υπήρχε λόγος για να ζητά ποινικολόγο τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς δεν ήταν κατηγορούμενη για κάτι, ούτε είχε διαπιστωθεί κάτι ύποπτο για τον αιφνίδιο θάνατο της Ίριδας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...